Anteeks, oon ollut tosi laiska. Mutta siis hengissä ollaan vielä! :D

Mutta siis iskähän tuli sitten Riston kanssa tänne. Tulivatkin päivää myöhemmin kun mitä niiden piti alunperin tulla. Kuulemma oli ollut ongelmia sekä Oslossa että New Yorkissa joten joutuivat nykkiin sitten yöksi jäämään. Se oli aika jännää odotella siellä lentokentällä, vatsalaukku heitti volttia edestakasin ja koko ajan oli muka näkevinään niiden kävelevän sieltä lasin takaa. Loppujenlopuksi ne tuli sieltä ja hyvä ettei sydän hypännyt kurkun kautta suoraan siihen kaakeleille. Toi lentokenttä on siitä hanurista, että kaikkien pitää odottaa ulkona, erityistä odotussalia ei siis ole. Jotenka siis kun iskä ja Risto pääsi ulos ovista niin minähän siellä reippaana tyttönä juoksin ja hyppäsin iskän kaulaan. Siinä sitten purin hampaita yhteen ja yritin olla itkemättä mutta sitten kun huomasin iskän nyyhkyttävän niin se oli tervemenoa ja hanat auki. Siitä sitten lähdettiin ajelemaan meillepäin ja mulla meni käytännössä koko matka iskän kainalossa ollessa (osittain kyllä siksikin että oli oikeesti kylmä :D) Päästiin meille ja illalla sitten järkättiinkin pienet pippalot. Oli tosi kivaa, kaikki riehu ja tanssi salsaa ympäriinsä. Ja tilattiin hirvee sangollinen kiinalaista ruokaa kaikille. Lisäisin kuvia, jos saisin ton kuvanlisäyksen toimimaan. Joku toinen päivä katon sitä ja lisään sitten vaikka kuvat erikseen.

Siitä kuitenkin sitten juhlia seuraavana päivänä lähdettiin ajelemaan rannalle päin. Matka meni oikeen rattosasti ja tovin etsimisen jälkeen löydettiinkin "hotellille". Hotelli lainausmerkeissä, koska ne oli oikeastaan enemmänki huoneistoja tai siis keittiön ja muun kanssa. Oli ihan hyvä siihen hintaan verrattuna 80dollaria/yö/3hlöä. Ainut vaan että just siinä osassa oli vielä noi tiet vähän kesken, joten kadut oli hiekkateitä. Ja ton armottoman tuulen kanssa se olikin vähän kun hiekkamyrkyssä olis taaperrellut. Siellä sitten vietettiin vähän vajaa pari viikkoa rannalla maatessa ja itteämme käristellessä. Oli tosi outoa nähä suomalaisia siinä ympäristössä missä on yleensä tottunut vaan ticoja näkemään. Aluks oli ihan jännää olla tulkkina ja näyttää iskälle et kyllä tää espanja on tääl tarttunu aika hyvin. Mut loppujenlopuksi se vitsi vanheni aika nopeesti. Ristokin taisi jossain välissä kysyä että oonko mä ees suomalainen enää, vai mikä tää juttu oikeen on.

Ton jälkeen ei oo oikeestaan sattunut juuri mitään jännää. Viimeviikolla oli eka viikko koulussa ja torstaina lähettiin muiden vaihtareiden kanssa rannalle kolmeks päiväks. Oli tosi kiva sellanen 5tähden hotelli, jossa kaikki ruuat ja juomat kuulu hintaan. 200 dollaria siis seuraavasta:

Torstaina 7.00 piti olla Roberton (mun aluevalvojan) luona, vaikka aluks oltiin sanottu että meijät tullaan kotoa hakemaan. Roberton luoksi tuli vaan kaikki Cañasissa asuvat vaihtarit ja muut otettiin kyytiin sitten matkan varrella. Kävikin ilmi että bussissa oli noin 10 ihmistä ja kaks niistä ei puhunut saksaa. Onneks mulla oli toinen suomalainen tyttö siin helppimäs. Ne, jotka mut tuntee niin tietää tasan tarkkaan kuinka hirveesti mä tosta saksan kielestä tykkään, niin että olisin varmasti repinyt pelihousuni :D Matka rannalle menikin sitten ihan kivasti. Pistän kuvia myöhemmin.

No ainakin kirjotin jotain, nyt väsyttää niin paljon et ihan pakko mennä nukkumaan. Huomen taas skoleen :D