Voivoi, 103 days to go! Kiesus. Tänään EFltä soitettiin ja pyydettiin uutta espanjan esseetä. Edellinen oli niin lyhyt kun olin silloin lukenut vain ja ainoastaan yhden kurssin espanjaa. What can u expect :D No kirjotin niille sit uuden ja sain lähetettyäkin vielä tänään. Ja sitten tuli postia koskien valmennusleiriä. Sinne pitäisi lähteä 14.7 ja leiri on viikon mittainen. Tämän jälkeen pitäisi olla valmis puhumaan ja ymmärtämään espanjaa! :D Viikossa pitäisi oppia aika huimasti. HEI, sittenhän se tarkoittaisi, että 102 days to go! :D Muutoin lähtisin tosiaan 15pv. Joo, ei ainakaan jänskätä ollenkaan. Tälläkin hetkellä mun pitäisi olla lukemassa ruotsia, mut en malta keskittyä. Olisin ihan kypsä lähtemään ulos nauttimaan ihanasta ilmasta.

Sain muuten tänään aamulla piilarin rikki. Tai siitä lohkesi pieni palanen reunasta, soitin LensWaylle ja totesin, ettei näin pitäisi käydä. Lupasivat lähettää mulle uuden ^^

Elämä on ihmeellistä, enkä jaksa katella ihmisiä, jotka on kokoajan naama nurinperin. Olisivat onnellisiä, että ovat olemassa. Se itsessään on jo huiman paljon. Läheskään kaikki ei saa edes tilaisuutta elää vuotta, kahta kauempaa. Iloa voi repiä vaikka aamulla jalkaan vedettävistä, ehjistä sukista.

Noh, taas sitten, ensi kertaan :D