Käsinkosketeltava tylsyys (mikä hitto se nyt sitten ikinä onkaan) ajoi mut hypärillä kirjoittamaan uutta blogia. Tässä olisi nyt sitten 20min aikaa kirjoitella uusimpia kuulumisia. Countdown remaining; 62 days. Aika pelottavaa oikeastaan. Kaks kuukautta. Ja miten pyykkisprojekti edistyy? Noh, edistyy.. hitaasti mutta varmasti.                                                                      

Kouluakin huimat pari viikkoa jäljellä. Se jos joku on tosi helottavaa. I'm gonna freak out. Viikko ja sen jälkeen koeviikko. Koulun kanssa pitäisi kuulemma mennä Linnanmäellä käymään. Ei kyllä periaatteessa huvittaisi. Toisaalta jos joku haluaisi lahjoittaa mulle kunnon järkkärin, voisin ottaa hienoja kuvia Suomesta. Toki, mulla on tavallinen digikamera, mutta sen kuvanlaatu ja värit on jotain niin kamalaa, etten taida kehdata näyttää niitä kuvia missään :D Nooh. Kai se on pakko, jos ei muutakaan vaihtoehtoa ole. Joku voisi muistuttaa, että otan kameran kouluun tässä tällä viikolla. Kitooooooos.                                                                                                                   

Koulu loppuu, Nooran ylppärit <3 sen jälkeen viikoksi riparille, sitten viikoksi koiravahdiksi ja sitten periaatteessa mun kesäloma alkaa vasta. Että jos joku haluaa nähdä tossa kesällä, niin mun assariin voi ottaa yhteyttä x)) Khehe.                                                                                                     

Mitäs jos en kelpaakaan niille siel CostaRicas? Jos en saa perhettä? Apuva.