Ihan normipäivä tänään. Heräsin joskus yhen aikaan kun meni sillee semimyöhäseks eilen kuitenkin. Tänään kävin ostamassa kaks uutta paitaa, kun rupee noi vanhat jo vähän tylsistyttämään. Ja t-paitoja en voi pitää täällä ollenkaan, koska yleensä on niin pirun kuuma. Yks normipaita ja yks bilepaita ^^ Se pippalopaita on hieno ;P Hostmama oli vaan sillee et niin et varmaan voi tollasia paitoja Suomessa käyttää. Olin sillee et ai miks en? No kun siellä on aina niin kylmä :D Minä siinä et no ei AINA oo kylmä. Kesällä joskus saattaa lämmöt nousta 30 asteeseenkin. Ja talvellakin jos sitä lähetään johki ulos, pippaloimaan tjsp niin kyllä sitä sisällä on lämmin :D Yleensä.

Juttelin tänään Patrician kanssa. Tulee tänne vissiin torstaina. Pitää viel selvitellä, kun siihen tarvitaan hirvee määrä jotain lupia että se saa tulla tänne pariks päiväks. Aika ahterista sinällään. San Josen päässä aluevalvojat sanoo et pitäis olla joku yli 25-vuotias Patrician seurana bussimatkan. Ja että sen äidin Suomesta pitää lähettää sähköpostia, että Patricia saa lähteä. Hoh, jos se tänne pariks kolmeks päiväks tulee :o Ja jos sen vanhemmat saattaa sen San Josessa pysäkille ja me hostmaman kanssa tullaan sitä tänne päätepysäkille vastaan. Mut tosiaan näin sanoo aluevalvojat pääkaupunkiseudulla. Täällä mun aluevalvoja sano et joooooo, ei mitään. Senkun vaan tulee ja se siitä :D Kulttuurierot maan sisälläkin on ilmeisesti kohtuullisen suuria.

Mut huomenna pitää herätä joskus ysiltä :S Ei kyllä sitten niin mitään havaintoa että miks - kai hostmama haluu et syödään kaikki kerrankin yhdessä aamupalaa :D