Hmm, jääny tuo kirjottelu nyt vähän vähemmälle joo. Ja taas voisin lisätä että onhan tuosta viimekerrasta jo aikaa. Kerroinhan, että Patricia oli tulossa tänne päin pariks päiväks. Joo, tulihan se.. mut päättikin sitten jäädä kaheks viikoks :D No ei siinä, oli meillä oikeen mukavaa. Kaikennäköstä kerkes tapahtua.

Esmes nyt se, että käytiin ratsastamassa. Oli ihan mukavaa - oli vaan tuo takapuoli vähä hellänä pari päivää sen jälkeen. Vapaasti saa kotiväki hekotella tälle kuvalle :D
2149426.jpg

Juu onhan tuota mahaa tullut lisää - mut niin käy vissiin kaikille vaihtareille. Ja kyllä, on työn alla tuokin prokkis.

Olipa tuossa yks viikonloppu sellanen tapahtuma kun Festival de luz - eli siis jonkunmoiset joulukauden avajaiset, joka oli siis eräänlainen paraati. Kouluissa porukka tekee sellasia kulkueita, mihin kuuluu tanssijoita, rumpalisteja, huilisteja ja vaikka mitä muuta.

Siellä sitten istuskeltiin kadun reunalla ja odoteltiin tätä paraatia. Viereen istui sitten ryhmä englantia puhuvia turisteja. Siinä sitten päädyin juttelemaan niiden kanssa ja kävi ilmi, että kanadalaisiahan ne oli. Btw sanoivat, että aluksi ajattelivat että oon jenkeistä, että on kuulemma sellanen aksentti :D Olin aika otettu. Olin tosiaan jo ajatellut että mun englanti on ruostunut pahasti täällä lattareiden seassa. Ei ilmeisesti. Mutta jokatapauksessa niillä oli ilmeisesti oppaana mukana yks sellanen paikallinen mies. Se sitten yhty mukaan keskusteluun ja kysy että mistä me Patrician kanssa ollaan, siihenhän sitten toki ylpeinä vastattiin että suomesta (ylpeitä siis koska ollaan eurooppalaisia, ei ns. gringoja :D) ja aivan kun nurkan takaa, tää mies tulee ja heittää \"TERVE TERVE\". Voitteko kuvitella kuinka meidän leuat hieman loksahti sijoiltaan siinä vaiheessa. Yleensä tosiaan kun jollekkin costaricalaiselle sanot, että oot suomessa niin ne vaan kysyy, että missä se on? Jossain jenkeissä? Tää mies tosiaan puhu muutamia lauseita suomea. Oli aika yllättävää. \"Minä puhua vahan suomi. Kalja hyvaa. Mina tykkaa karjala, karhu, lapin kulta ja mika se oli se.. KOSKENKORVA\" Siinä vaiheessa kyllä pokka petti niin totaalisesti. Ainakin se oli päässyt tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin siinä kolmessa vuodessa kun se oli Suomessa asunut. Kävi vielä ilmi, että tämä heppu oli Eppu Normaalin fani. Että sillä oli jotain levyjä kotonaan ja niitä siellä popittelee. Kieltämättä oli pienimuotoinen yllätys - ratkiriemukas sellanen kylläkin.

2149429.jpg
Törmättiin joulupukkiinkin. Hassua kyllä, vaikka joulupukki on suomesta, niin tämä pukki puhua paplatti vain espanjaa.

2149430.jpg
On mulla noi ilmeet ollu aina hallussa.

2149431.jpg
Hassua kyllä, mutta siis suomessahan aina ajatellaan että lattarimaat on mielettömän konservatiivisia. Kakkapuhetta, katsokaahan näitäkin tonttutyttöjä, jotka siellä kaduilla heiluttelivat ja heruttelivat. Mitä nuorempi tyttö, sitä lyhyempi hame -_-

2149432.jpg
Noi \"kellopelit\" (la lyra) aiheuttaa järjetöntä päänsärkyä.

Ja meidän takapihalla oli sellanen tosi söpö myrkkykäärme tos yks päivä. Et KIVA.

Emppu kiittää ja kuittaa.