Eilen sitten menin ja maksoin kuukauden salille. Makso "vaan" kymppitonnin. Ehheh. Tunnen oloni tosi rikkaaks. 10 000colonia on n. 14 euroa. Suomessa sama maksaa 50 euroa - opiskelijalta. Tai no kylla salitkin Suomessa on suurempia ja ehka parempia. Tai ainakin se, missa ma kayn. Tosin lukion sali on huonompi kun taa sali taalla. Mut jokatapauksessa - jouduin siis tayttamaan hirveen maaran papereita ja vastaamaan jos jonkunmoisiin kysymyksiin kuten onko mulla/mun perheella ilmennyt astmaa/anoreksiaa jne. ja viimeisimpina kysymyksina oli, etta mita ajattelen omasta vartalostani ja minka takia tulin salille. Okei, tavallaan ymmarran - mut tavallaan toi tuntuu tosi kummalliselta. Pimeeta meininkia. Ja sit oli mittauksia sen jalkeen. Pituus, paino ja rasvaprosentti. Viime toukokuusta oon lihonnu about 8kg. Tsiisus. Viime toukokuussa tosiaan kun hyllytin sen mun salikortin ja paatin ruveta "laiskottelemaan". Eivaan. Mut nain kavi. Mut oli aika taivaallista paasta saleilee melkein neljan kuukauden tauon jalkeen. Vaikka Suomessa se oli paljon hauskempaa kun oli jamituntia, combattia ja balancea ja vaikka mita. Taalla ei ole sellasia tunteja. Mut toikin on parempi kun ei mitaan. Ja perjantaisin pelataan koulussa lentopalloa. Huomasin etta kun neljaan kuukauteen en oo juuri mitaan liikuntaa harrastanu (ja sita ennen kuitenkin viis kuus krt/vko) niin johan rupes selkakin kummasti oireilemaan. Etta tais oikeestaan olla ihan viimenen tilaisuus ruveta kaymaan salilla. Plus etta nyt mulla on edes jotain tekemista koulun jalkeen. Muuten kavisin vuokraamassa pari leffaa ja paahdettuja banaaneja tai jotain. Etta aika kohtalokasta.

Koulu on ihan ahterista. Ei sillee et ois samallailla ahterista kun Suomessa, koska taalla en oikeestaan tee mitaan. Joten koulu tuntuu aika turhalta. En tee mitaan, koska kukaan ei odota mun tekevan mitaan. Suomessa nailla mun taalla saamilla numeroilla ei oo mitaan valia ja taalla ketaan ei kiinnosta. Joten nykyaan viihdyn paremmin kotona kun koulussa. Ja nyt varsinkin kun tiedan etta koulun jalkeen paasen salille. Oikeen odotan, etta paasen kotiin. Josta tulikin mielen, tanaan meen ekaa kertaa bussilla yksin kotiin. Ja hostmama on ihan huolesta solmussa. Joo, ymmarran etta onhan se hankalaa valita se oikea bussi kaikesta niista KOLMESTA, jotka ohittaa ton pysakin. Varsinkin kun yks niista on keltanen ja kaks vihreeta :D Ja niissa kuitenkin lukee, mihin ne on menossa. Ymmarran, etta se on vaikeeta - mut enkohan ma parjaa. Hostmama on vaan vahan ylihuolehtiva.

Ihan muuten aiheesta kolmanteen, kuvittele tilanne: Istut koulussa ja sun vieressa istuu joku tuntematon poika Y. Yhtakkia herra Y kaivaa esille peilin ja huulirasvan ja rupee peilailemaan itseaan ja laittamaan huulirasvaa. Ja sen jalkeen rupee imeskelemaan tikkaria - mita ajattelisit? Varmastikin moni meista suomalaisista kattois ihan pirun pitkaan ja kieroon viela kaiken lisaks. Mulle kavi noin. Vaati hieman totuttelua, koska toi on taalla ihan normaalia. Muutenkin on ihan normaalia, et miehet huolehtii paljon omasta ulkonaostaan. En vaita, etteiko miehet Suomessa tekis sita, mut ei ainakaan samassa mittakaavassa kun taalla. Taallakin varmaan n. viis miesta kymmenesta sheivaa saarensa. En tieda, mita ajatella.

Ajattele stereotypiaa latinotytosta. Joo loytyy kiharat, tummat, pitkat hiukset, ruskeet silmat, nena kohti tavasta ja jattimaisen suuri takapuoli. No taalla jopa miehilla kaikki ylimaaranen menee suoraan takapuolelle. En tieda mita ajatella siitakaan.

Vaikeeta :D